Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se traileren til den Cannes-nominerede film fra Netflix; ‘Okja’

Se traileren til den Cannes-nominerede film fra Netflix; ‘Okja’

18/05/2017 | Flixfilm

​I dag har Netflix offentliggjort traileren til Bong Joon Ho’s storfilm, som afslører det første fulde syn af det enorme dyr Okja.

‘Okja’ får verdenspremiere på Cannes Film Festival 2017, hvor den også deltager i hovedkonkurrencen hvor den kan løbe med de prestigefyldte “Gyldne Palmer”.

Nederst i artiklen kan du se traileren til ‘Okja’, som får premiere på Netflix Danmark den 28. juni.

‘Okja’ er instrueret af Bong Joon Ho (Snowpiercer, The Host, Mother) og i filmen medvirker Tilda Swinton (Hail, Caesar!, Moonrise Kingdom), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Everest) og Paul Dano (Love & Mercy, 12 Years a Slave).

Artiklen fortsætter under annoncen

I 10 år har pigen Mija (An Seo Hyun) fra sit hjem i bjergene i Sydkorea taget sig af Okja – et enormt dyr og hendes bedste ven. Men alt bliver sat over styr, da det familieejede multinationale konglomerat Mirando Corporation kidnapper Okja til New York, hvor den imagebesatte og selvpromoverende direktør Lucy Mirando (Tilda Swinton) har store planer med dyret.

LÆS OGSÅ   Se teaser til Zack Snyders zombie-prequel 'Army of Thieves'

Uden en egentlig plan, men fast besluttet på én ting, begiver Mija sig ud på en redningsmission, og hendes allerede skræmmende rejse bliver hurtigt endnu mere kompliceret, når hendes veje krydser både kapitalister, demonstranter og forbrugere, der hver især kæmper for at kontrollere Okjas skæbne. Men Mija er fast besluttet på, at få sin bedste ven med hjem.

Med en ubesværet blanding af forskellige genrer, humor og drama, tager Bong Joon Ho (Snowpiercer, The Host) udgangspunkt i forholdet mellem mennesker og dyr, og skaber et helt særligt billede af en verden, der henvender sig til dyret i os alle.

Se ‘Okja’ på Netflix Danmark fra den 28. juni.    Skriv kommentar