Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se traileren til den gribende dokumentar Audrie & Daisy

Se traileren til den gribende dokumentar Audrie & Daisy

25/08/2016 | Flixfilm

audrie daisy netflixDen 23. september har Netflix Danmark eksklusiv premiere på den rørende dokumentar Audrie & Daisy, som skildrer følelserne på familier, venner, skoler og lokalsamfundet, da to mindreårige kvinder bliver udsat for seksuelt overgreb mens det hele bliver filmet. Dokumentaren ser også nærmere på de problemer, som amerikanske teenagere står overfor i en tid, hvor mobning på sociale medier er helt ude af kontrol. Se traileren til den gribende historie nedenfor.

I 2012 blev Audrie Pott og Daisy Coleman udsat for seksuelt overgreb efter de havde fået for meget at drikke i henholdsvis Saratoga, California, og Maryville, Missouri. Audrie begik kort tid efter selvmord da der begyndte at dukke billeder fra overgrebet op på de sociale medier. Daisy Coleman, som blev overfaldet af en gruppe drenge, forsøgte også at begå selvmord. Hun overlevede, men byen begyndte sig kort efter at vende sig mod hende og hendes famile, hvilket tvang dem til at flytte.

LÆS OGSÅ:   Adam Sandler er en øgle i animationsfilmen 'Leo' - Se eksklusivt klip

Dokumentaren er skabt af den anerkendte filmskabere Bonni Cohen og Jon Shenk (The Island President, The Rape of Europa) og Audrie & Daisy havde tidligere på året premiere på Sundance Film Festival hvor filmen modtog stående bifald og exceptionelle anmeldelser.

Se Audrie & Daisy på Netflix Danmark den 23. september.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar