Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se traileren til den nye ‘Anne fra Grønnebakken’

Se traileren til den nye ‘Anne fra Grønnebakken’

05/04/2017 | Flixfilm

Netflix er klar med første trailer til deres nye serie ‘Anne,’ som er baseret på den elskede roman og et “re-make” af tv-serien ‘Anne fra Grønnebakken,’ som er blevet sendt utallige gange på TV2.

Nederst i artiklen kan du se traileren til ‘Anne,’ der får eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 12. maj.

Serien foregår i Prince Edward Island i slutningen af 1890’erne og handler om Anne Shirley (Amybeth McNulty), en ung forældreløs pige, som efter en voldelig barndom på børnehjem og hos fremmede fejlagtigt skal bo hos en aldrende søster og bror.

Med tiden vil den 13-årige Anne forvandle livet for Marilla (Geraldine James) og Matthew Cuthbert (R.H. Thomson) og i sidste ende hele den lille by, hvor de bor, med sin unikke ånd, sit skarpe intellekt og sin strålende fantasi. Annes eventyr vil afspejle tidløse og aktuelle emner, herunder identitet, feminisme, mobning og fordomme.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Anne’ er en teenage-historie om en outsider, der mod alle odds og mange udfordringer kæmper for kærlighed og accept og sin plads i verden.

Da Netflix offentliggjorde, at de ville lave en ny udgave af den klassiske tv-serie ‘Anne fra Grønnebakken’, skabte det megen opstandelse fra seriens fans, som ikke kunne forestille sig en bedre skildring end den forgående. Hvorvidt fans vil modtage den nye udgave ‘Anne’ med åbne arme efter at have set traileren må tiden vise.

Se ‘Anne’ på Netflix Danmark fra den 12. maj 2017.Skriv kommentar