Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se traileren til den svenske krimiserie ‘Snabba Cash’

Se traileren til den svenske krimiserie ‘Snabba Cash’

10/03/2021 | Flixfilm

snabba cash trailerNetflix har netop udsendt første trailer til deres kommende krimiserie ‘Snabba Cash’, som er baseret på den succesfulde film af samme navn fra 2010.

Se traileren nederst i artiklen.

Dette ”reboot”, som har premiere den 7. april, udspiller sig omkring Stockholms entreprenante iværksætterscene 10 år efter de begivenheder, der er skildret i filmtrilogien.

Det er et summende miljø, hvor sulten efter status og penge er endnu stærkere end hidtil, og Eva er fast besluttet på at klare den uanset hvad.

Både den kriminelle og entreprenante jetset-verden er mere brutal, kaotisk og nådesløs end nogensinde før – og da de to verdener kolliderer, bliver både loyalitet, venskaber og forretningspartnerskaber hårdt testet i den endeløse jagt på nemme penge.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de medvirkende er Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri og Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari og Felice Jankell.

Serien består af seks afsnit og er produceret af Nicklas Wikström Nicastro – den originale producent bag den meget succesfulde og anmelderroste ‘Snabba Cash’ (‘Easy Money’)-filmtrilogi.

Første sæson af ‘Snabba Cash’ har premiere på Netflix Danmark den 7. april.
Skriv kommentar