Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se traileren til Netflix-serien Derek sæson 2

Se traileren til Netflix-serien Derek sæson 2

03/05/2014 | Flixfilm

derek netflix sæson 2 ricky gervaisDen 30. maj vender Derek tilbage til Netflix Danmark med sæson 2 af den hjertevarmende serie. Den nye sæson, som bliver på 6 episoder, er skabt af den engelske komiker Ricky Gervais og han spiller ligeledes selv hovedrollen i serien.

Derek handler om Derek Noakes (Gervais), en følsom, uskyldig mand, hvis kærlighed til sit job på et plejehjem skinner igennem. Derek bekymrer sig oprigtigt for plejehjemmets beboere, fordi de er venlige og sjove og fortæller ham historier om, hvordan livet var engang.

I anden sæson har Dereks venlighed virkelig spredt sig til dem omkring ham, som han danner nye venskaber med. Plejehjemmets beboere og medarbejdere har opbygget et familiært fælleskab, og Dereks positive livssyn og gode sjæl giver dem mod til at holde ud i de hårde tider, som de sommetider står overfor.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'Archive 81'

Indholdschef hos Netflix, Ted Sarandos udtaler, “Vi glæder os til, at arbejde med Ricky igen. Netflix var den først online streamingtjeneste som fik rettighederne til “The Office” for mange år siden.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Ricky Gervais er den populære engelske komiker som man kender fra bl.a. The Office og Extras. Han har vundet 3 Golden Globes og 7 BAFTA priser.

Trailer til Derek sæson 2:

Se Derek sæson 2 på Netflix Danmark fra 30. maj. Se Derek sæson 1 på Netflix: Link.
Skriv kommentar