Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se traileren til nyt stand-up show med Jim Jefferies

Se traileren til nyt stand-up show med Jim Jefferies

28/08/2014 | Flixfilm

jim jefferies netflix stand-up dkPå fredag d. 29. august har Netflix eksklusiv premiere på stand-up showet “BARE” med den autralske komiker Jim Jefferies. I den andledning har Netflix offentliggjort en trailer af showet, som kan ses nederst.

Dette er Jim Jefferies fjerde comedy show og han er tilbage og vildere end nogensinde før. Ingen kan føle sig sikre, når Jims sjove og chokerende observationer om politik, faderskab og orgier blæser ud over scenekanten i showet, der er live-filmet fra Wilbur Theatre i Boston.

Showet er det første i rækken, af kommende comedyshow, der får eksklusiv premiere på Netflix de næste måneder. Udover showet fra Jim Jefferies kommer der også nye stand-up shows fra Bill Cosby, Chelsea Handler, Bill Burr og Chelsea Peretti. I næste måned får showet Uganda Kidding Me Live af Chelsea Handler premiere d. 10. oktober.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 43 – 2022)

Komikerne beskrives af Netflix som værende nogle af de morsomste på nuværende tidspunkt og streamingtjenesten er sikre på at deres medlemmer vil more sig over de nye shows.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Jim Jefferies: BARE på Netflix fra 29. august. Se traileren herunder.Skriv kommentar