Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se udvalg på Netflix før du køber abonnement

Se udvalg på Netflix før du køber abonnement

15/05/2020 | Flixfilm

Går du med overvejelser om at købe abonnement til Netflix ligesom halvdelen af Danmarks befolkning, men kunne godt tænke dig at få et overblik over udvalget inden du køber, så er det nu blevet muligt.

I denne artikel viser vi dig hvordan du ser hvilke film og serier du kan streame på Netflix uden et abonnement.

Netflix er verdens førende streamingtjeneste for underholdning med 183 millioner betalende medlemmer i over 190 lande, som kan se serier, dokumentarer og spillefilm alt det, de vil – når som helst, hvor som helst – helt uden reklamer eller forpligtelser.

Vil du gerne vide mere om Netflix inden du køber abonnement, kan du finde mere information i vores hjælpeartikler Spørgsmål og svar (#2) og Spørgsmål og svar (#1).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se udvalget på Netflix

Hvis du ikke har abonnement til Netflix, så kan du på de følgende links se udvalget af film og serier. Det er ikke muligt, at bruge søgefunktionen, men skulle gerne give en indikation om hvad tjenesten har at tilbyde.

LÆS OGSÅ   Dansker instruerer 'The Crown'

I Danmark kan man finde mere end 4000 film og serier på Netflix og nye titler kommer hele tiden til, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg.

Netflix er verdenskendt for deres originale serier, men streamingtjenesten har også en masse andre serier i deres udvalg. I alt er der på nuværende tidspunkt mere end 1400 serier i biblioteket.

Se alle serier på Netflix Danmark.

Mangler du den perfekte film til din filmaften med vennerne, så er der rigeligt at vælge i mellem på Netflix. Mere end 2700 film ligger klar til streaming.

Se alle film på Netflix Danmark.

Husk også at følge med på Flixfilm.dk hvor du hele tiden kan se de seneste film og serier, som bliver lagt ud til streaming. På Flixfilm kan du også finde øvrige nyheder om streamingtjenesten, funktioner og kommende indhold, mens du også kan finde inspiration og anbefalinger til hvad du skal se.Skriv kommentar