Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sea of Love

Sea of Love

23/05/2022 | Flixfilm

Sea of Love på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bonnie Zellerbach, Kelly B. Jones, Anchasa Bhurichayawarodom
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Havdyrene Benja, Bobbi, Wilma og Peter drager ud på små eventyr i havet, hvor oplevelser fra hverdagen får tilføjet en dråbe magi.Se Sea of Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sea of Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sea of Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sea of Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sea of Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sea of Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sea of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar