Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sea People

Sea People

16/12/2019 | Flixfilm

Se Sea People på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Vic Sarin
Skuespillere: Hume Cronyn, Joan Gregson, Tegan Moss, Shawn Roberts
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En teenagepige drømmer om at svømme over Den Engelske Kanal og møder et ældre ægtepar med et særligt forhold til havet.


Se Sea People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sea People havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sea People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sea People:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sea People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sea People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar