Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sea People

Sea People

16/12/2019 | Flixfilm

Sea People på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktion: Vic Sarin
Skuespillere: Hume Cronyn, Joan Gregson, Tegan Moss
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En teenagepige drømmer om at svømme over Den Engelske Kanal og møder et ældre ægtepar med et særligt forhold til havet.

Sea People havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sea People på YouTube.Se Sea People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sea People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sea People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sea People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sea People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar