Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seahorse Man

Seahorse Man

22/10/2022 | Flixfilm

Seahorse Man på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: Diana Carter
Skuespillere: Diana Carter
Spilletid: 4 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da antallet af søheste støt falder, starter en havbiolog et avlsprogram for at forsøge at forhindre den bemærkelsesværdige art i at uddø.

Seahorse Man havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seahorse Man på YouTube.Se Seahorse Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Seahorse Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seahorse Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seahorse Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seahorse Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar