Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seal Team

Seal Team

31/12/2021 | Flixfilm

Seal Team på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: Greig Cameron, Kane Croudace
Skuespillere: J.K. Simmons, Dolph Lundgren, Sharlto Copley
Spilletid: 101 min
Land: South Africa, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den frygtløse sæl Quinn samler et hold af outsider-rekrutter, der skal kæmpe mod nådesløse hajer med barberbladsskarpe tænder og generobre det åbne hav.

Seal Team havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seal Team på YouTube.Se Seal Team på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seal Team ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seal Team stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seal Team, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seal Team er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar