Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Searching for Bobby Fischer

Searching for Bobby Fischer

23/12/2020 | Flixfilm

Searching for Bobby Fischer på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Steven Zaillian
Skuespillere: Joe Mantegna, Ben Kingsley, Max Pomeranc
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En far opdager, at hans 7-årige søn er et geni til hurtigskak, og hyrer en uforsonlig skakmester til at træne drengen til konkurrence.Se Searching for Bobby Fischer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Searching for Bobby Fischer havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Searching for Bobby Fischer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Searching for Bobby Fischer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Searching for Bobby Fischer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Searching for Bobby Fischer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Searching for Bobby Fischer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar