Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Searching for Bobby Fischer

Searching for Bobby Fischer

23/12/2020 | Flixfilm

Se Searching for Bobby Fischer på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Steven Zaillian
Skuespillere: Max Pomeranc, Joe Mantegna, Joan Allen, Ben Kingsley
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En far opdager, at hans 7-årige søn er et geni til hurtigskak, og hyrer en uforsonlig skakmester til at træne drengen til konkurrence.

Searching for Bobby Fischer havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Searching for Bobby Fischer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Searching for Bobby Fischer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Searching for Bobby Fischer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Searching for Bobby Fischer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Searching for Bobby Fischer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar