Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Searching For Sheela

Searching For Sheela

22/04/2021 | Flixfilm

Se Searching For Sheela på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Barkha Dutt, Karan Johae, Bina Ramani, Ma Anand Sheela
Spilletid: 58 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Journalister og fans venter spændt på Ma Anand Sheelas ankomst, da den tidligere talsperson for den berygtede Rajneesh-sekt vender tilbage til Indien på interviewturné.

Searching For Sheela havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Searching For Sheela på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Searching For Sheela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Searching For Sheela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Searching For Sheela, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Searching For Sheela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar