Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Searching

Searching

11/08/2020 | Flixfilm

Searching på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Aneesh Chaganty
Skuespillere: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee
Spilletid: 102 min
Land: United States, Russia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Davids 16-årige datter forsvinder. Han følger hendes sidste digitale spor og bruger hendes bærbare computer, de sociale medier og en efterforsker for at finde hende.

Searching havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Searching på YouTube.Se Searching på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Searching ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Searching stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Searching, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Searching er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar