Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Searching

Searching

11/08/2020 | Flixfilm

Se Searching på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Aneesh Chaganty
Skuespillere: John Cho, Sara Sohn, Alex Jayne Go, Megan Liu
Spilletid: 102 min
Land: Russia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Davids 16-årige datter forsvinder. Han følger hendes sidste digitale spor og bruger hendes bærbare computer, de sociale medier og en efterforsker for at finde hende.


Se Searching på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Searching havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Searching ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Searching:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Searching er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Searching stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar