Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Season of the Witch

Season of the Witch

04/03/2015 | Flixfilm

Se Season of the Witch på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Dominic Sena
Skuespillere: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Stephen Graham
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En gruppe udmattede krigere eskorterer en heks, der er mistænkt for at være ansvarlig for at sprede Den sorte Død.


Se Season of the Witch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSeason of the Witch havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Season of the Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Season of the Witch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Season of the Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Season of the Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar