Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed?

Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed?

13/05/2016 | Flixfilm

Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tilbage i fødebyen Chicago tager komikeren et kig på det moderne liv gennem familiens gammeldags italienske briller og undrer sig over, hvor skammen blev af.

Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? på YouTube.Se Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar