Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed?

Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed?

13/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tilbage i fødebyen Chicago tager komikeren et kig på det moderne liv gennem familiens gammeldags italienske briller og undrer sig over, hvor skammen blev af.


Se Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sebastian Maniscalco: Aren’t You Embarrassed? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar