Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People

Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People

18/09/2019 | Flixfilm

Se Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter sin hylemorsomme tirade om moderne adfærd og anstændighed, takler den populære komiker det spørgsmål, vi alle har stillet, i denne underholdende standup-special.


Se Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar