Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That?

Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That?

07/08/2019 | Flixfilm

Se Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That? på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Joe DeMaio
Skuespillere: Sebastian Maniscalco
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Sebastian Maniscalco leverer et imponerende standupshow på det legendariske Beacon Theatre om Whole Foods, kælenavne og om, hvordan man undgår irriterende naboer.

Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That? havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sebastian Maniscalco: Why Would You Do That? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar