Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Second 20s

Second 20s

16/10/2019 | Flixfilm

Second 20s på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Choi Ji-woo, Lee Sang-yoon, Choi Wonyoung
Spilletid: 62 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En mor, der står over for store forandringer, indser, at det er tid til at finde sig selv, og starter på universitetet, hvor hun udlever sin drøm og møder kærligheden.

Second 20s (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Second 20s på YouTube.Se Second 20s på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Second 20s (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Second 20s (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Second 20s, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Second 20s er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Second 20s

  1. G - kl. 20:10, 16-10-2019:

    Ingen af de koreanske serie fungerer

  2. Flixfilm - kl. 09:48, 17-10-2019:

    Hej G,

    Hvis du indstiller dit Netflix til engelsk, norsk eller andet sprog så skulle du gerne kunne finde den. Netflix har i øjeblikket en fejl, som gør at filmen ikke kan søges frem eller afspilles hvis menu-/interface-sproget er sat til dansk ?

Skriv kommentar