Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Second 20s

Second 20s

16/10/2019 | 2 kommentarer

Se Second 20s på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En mor, der står over for store forandringer, indser, at det er tid til at finde sig selv, og starter på universitetet, hvor hun udlever sin drøm og møder kærligheden.


Se Second 20s på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Second 20s (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Second 20s (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Second 20s herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Second 20s er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Second 20s (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Second 20s

  1. G - kl. 20:10, 16-10-2019:

    Ingen af de koreanske serie fungerer

  2. Flixfilm - kl. 09:48, 17-10-2019:

    Hej G,

    Hvis du indstiller dit Netflix til engelsk, norsk eller andet sprog så skulle du gerne kunne finde den. Netflix har i øjeblikket en fejl, som gør at filmen ikke kan søges frem eller afspilles hvis menu-/interface-sproget er sat til dansk 🙂

    Skriv kommentar