Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Second Act

Second Act

02/01/2022 | Flixfilm

Second Act på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Peter Segal
Skuespillere: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter at have misset en forfremmelse tager en butiksansat chancen for at genopfinde sig selv og gå efter en højt profileret karriere.

Second Act havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Second Act på YouTube.Se Second Act på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Second Act ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Second Act stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Second Act, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Second Act er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar