Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Second Souffle

Second Souffle

27/06/2022 | Flixfilm

Second Souffle på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Drama, Fantasy
Instruktion: Nina Parent
Skuespillere: Victorien Bonnet, Orane Braujou, Théo Gerey
Spilletid: 27 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne personlige dokumentar går tæt på en gruppe surfere, der fortæller om deres fælles lidenskab i Marokko, hvor de har opbygget et liv omkring deres sport.

Second Souffle havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Second Souffle på YouTube.Se Second Souffle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Second Souffle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Second Souffle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Second Souffle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Second Souffle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar