Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret City

Secret City

04/03/2021 | Flixfilm

Secret City på Netflix

Produktionsår: 2016–2019
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Torv, Marcus Graham, Justin Smith
Spilletid: 2 min
Land: Australia
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En studerendes protest fører til en regeringsskandale, der har både personlige og professionelle konsekvenser for en af Australiens mest garvede journalister.

Secret City (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secret City på YouTube.Se Secret City på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Secret City (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret City (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secret City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secret City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar