Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret in Their Eyes

Secret in Their Eyes

14/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Secret in Their Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Billy Ray
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts, Dean Norris
Spilletid: 111 min
Land: USA, UK, Spain, South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En tidligere FBI-agent genåbner en 13 år gammel sag om mordet på sin kollega og afdækker chokerende sandheder, der har været holdt hemmelige lige siden.


Se Secret in Their Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secret in Their Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secret in Their Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secret in Their Eyes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secret in Their Eyes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret in Their Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar