Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret Jouju

Secret Jouju

14/08/2020 | Flixfilm

Se Secret Jouju på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en fe bliver smidt ud af Eventyrland og sendt til menneskenes verden, håndterer hun missioner og hekse med magi og venskab.


Se Secret Jouju på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secret Jouju (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secret Jouju (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Secret Jouju:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secret Jouju er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret Jouju (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar