Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret Magic Control Agency

Secret Magic Control Agency

25/03/2021 | Flixfilm

Secret Magic Control Agency på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Alex Tsitsilin
Skuespillere: Nicholas Corda, Sylvana Joyce, Alyson Leigh Rosenfeld
Spilletid: 103 min
Land: Russia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Hans og Grete fra det berømte eventyr – nu som hemmelige agenter – skal bruge magi, smarte idéer og samarbejde til at finde en forsvunden konge.Se Secret Magic Control Agency på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Secret Magic Control Agency (Kontrolkontoret for magi) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secret Magic Control Agency på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Secret Magic Control Agency (Kontrolkontoret for magi) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret Magic Control Agency stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secret Magic Control Agency, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secret Magic Control Agency (Kontrolkontoret for magi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar