Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret Obsession

Secret Obsession

18/07/2019 | Flixfilm

Secret Obsession på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktion: Peter Sullivan
Skuespillere: Brenda Song, Mike Vogel, Dennis Haysbert
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.

Secret Obsession havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secret Obsession på YouTube.Se Secret Obsession på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secret Obsession ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret Obsession stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secret Obsession, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secret Obsession er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar