Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret Obsession

Secret Obsession

18/07/2019 | Flixfilm

Se Secret Obsession på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Peter Sullivan
Skuespillere: Brenda Song, Mike Vogel, Dennis Haysbert, Ashley Scott
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.


Se Secret Obsession på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecret Obsession havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secret Obsession ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secret Obsession herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secret Obsession er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret Obsession stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar