Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret of the Nile

Secret of the Nile

15/03/2018

Se Secret of the Nile på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En kvinde forsvinder, mens hun arbejder på Grand Hotel. Hendes bror begynder at arbejde der for at få svar. Han opdager både kærlighed og sammensværgelser.


Se Secret of the Nile på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secret of the Nile (Grand Hotel) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Secret of the Nile (Grand Hotel) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secret of the Nile herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secret of the Nile (Grand Hotel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret of the Nile (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar