Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret of the Nile

Secret of the Nile

15/03/2018 | Flixfilm

Se Secret of the Nile på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvinde forsvinder, mens hun arbejder på Grand Hotel. Hendes bror begynder at arbejde der for at få svar. Han opdager både kærlighed og sammensværgelser.

Secret of the Nile (Grand Hotel) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Secret of the Nile på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secret of the Nile (Grand Hotel) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret of the Nile (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secret of the Nile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secret of the Nile (Grand Hotel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar