Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret People

Secret People

02/09/2022 | Flixfilm

Secret People på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Thorold Dickinson
Skuespillere: Valentina Cortese, Serge Reggiani, Charles Goldner
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en politisk flygtning genforenes med sin barndomskæreste, bliver hun medvirkende i en farlig mission om at snigmyrde en verdensleder.

Secret People havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secret People på YouTube.Se Secret People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Secret People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secret People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secret People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar