Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret Window

Secret Window

01/10/2018 | Flixfilm

Se Secret Window på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Koepp
Skuespillere: Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En succesrig forfatter midt i en smertefuld skilsmisse bliver forfulgt ved hans fjerntliggende sommerhus af en skribent, der beskylder ham for plagiering.


Se Secret Window på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecret Window havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secret Window ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secret Window herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secret Window er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret Window stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar