Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secret Window

Secret Window

01/10/2018 | Flixfilm

Se Secret Window på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Koepp
Skuespillere: Johnny Depp, Maria Bello, John Turturro
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En succesrig forfatter midt i en smertefuld skilsmisse bliver forfulgt ved hans fjerntliggende sommerhus af en skribent, der beskylder ham for plagiering.

Secret Window havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Secret Window på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secret Window ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secret Window stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secret Window, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secret Window er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar