Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Althorp – The Spencers

Secrets of Althorp – The Spencers

02/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Secrets of Althorp – The Spencers på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Kasia Uscinska
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Prinsesse Dianas bror Charles, den niende jarl af Spencer, giver en rundtur på Althorp House, herregården, hvor Spencer-familien har boet de sidste 500 år.


Se Secrets of Althorp – The Spencers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Althorp – The Spencers havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Althorp – The Spencers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Althorp – The Spencers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Althorp – The Spencers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Althorp – The Spencers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore