Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Althorp – The Spencers

Secrets of Althorp – The Spencers

02/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Secrets of Althorp – The Spencers på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Kasia Uscinska
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Prinsesse Dianas bror Charles, den niende jarl af Spencer, giver en rundtur på Althorp House, herregården, hvor Spencer-familien har boet de sidste 500 år.


Se Secrets of Althorp – The Spencers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Althorp – The Spencers havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Althorp – The Spencers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Althorp – The Spencers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Althorp – The Spencers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Althorp – The Spencers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar