Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Chatsworth

Secrets of Chatsworth

01/05/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Chatsworth på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Susannah Ward
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Tragedier og skandaler udfolder sig gennem Chatsworths historie – det store gods, som har været hjem for nogle af Englands mest kendte aristokrater.


Se Secrets of Chatsworth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of Chatsworth havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Chatsworth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Chatsworth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Chatsworth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Chatsworth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar