Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Chatsworth

Secrets of Chatsworth

01/05/2017 | Flixfilm

Secrets of Chatsworth på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Susannah Ward
Skuespillere: N/A
Spilletid: 60 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tragedier og skandaler udfolder sig gennem Chatsworths historie – det store gods, som har været hjem for nogle af Englands mest kendte aristokrater.

Secrets of Chatsworth havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of Chatsworth på YouTube.Se Secrets of Chatsworth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secrets of Chatsworth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Chatsworth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of Chatsworth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of Chatsworth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar