Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Secrets of Great British Castles

25/02/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Jones, Christophe Lombardi, Jay Dee
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.9

Resumé: Tag med historikeren Dan Jones på en rejse tilbage i historien til storhedstiden for Storbritanniens mest ikoniske bygningsværker og deres berygtede beboere.


Se Secrets of Great British Castles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Great British Castles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Great British Castles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Great British Castles herunder:Fra premieredatoen (25. februar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Secrets of Great British Castles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Secrets of Great British Castles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar