Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Great British Castles

Secrets of Great British Castles

25/02/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Great British Castles på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Jones, Christophe Lombardi, Jay Dee
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Tag med historikeren Dan Jones på en rejse tilbage i historien til storhedstiden for Storbritanniens mest ikoniske bygningsværker og deres berygtede beboere.


Se Secrets of Great British Castles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of Great British Castles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Great British Castles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Great British Castles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Great British Castles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Great British Castles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar