Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Great British Castles

Secrets of Great British Castles

25/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Secrets of Great British Castles på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Jones, Christophe Lombardi, Jay Dee
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Tag med historikeren Dan Jones på en rejse tilbage i historien til storhedstiden for Storbritanniens mest ikoniske bygningsværker og deres berygtede beboere.


Se Secrets of Great British Castles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Great British Castles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Great British Castles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Great British Castles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Great British Castles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Great British Castles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar