Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Great British Castles

Secrets of Great British Castles

25/02/2017 | Flixfilm

Secrets of Great British Castles på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Documentary, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dan Jones, Christophe Lombardi, Jay Dee
Spilletid: 45 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tag med historikeren Dan Jones på en rejse tilbage i historien til storhedstiden for Storbritanniens mest ikoniske bygningsværker og deres berygtede beboere.

Secrets of Great British Castles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of Great British Castles på YouTube.Se Secrets of Great British Castles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Great British Castles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Great British Castles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of Great British Castles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of Great British Castles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar