Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court

Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court

01/05/2017 | Flixfilm

Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette femhundrede år gamle slots historie er uløseligt kædet sammen med Henrik den 8.'s overdådige livstil og hans seks hustruers ulykkelige skæbner.

Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court på YouTube.Se Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar