Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court

Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court

01/05/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette femhundrede år gamle slots historie er uløseligt kædet sammen med Henrik den 8.'s overdådige livstil og hans seks hustruers ulykkelige skæbner.


Se Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Henry VIII’s Palace: Hampton Court stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar