Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Her Majesty’s Secret Service

Secrets of Her Majesty’s Secret Service

01/05/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Her Majesty’s Secret Service på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm sætter fokus på mere end 100 års agenter og operationer inden for Storbritanniens Secret Service – verdens ældste efterretningstjeneste.


Se Secrets of Her Majesty’s Secret Service på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of Her Majesty’s Secret Service havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Her Majesty’s Secret Service ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Her Majesty’s Secret Service herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Her Majesty’s Secret Service er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Her Majesty’s Secret Service stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar