Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Her Majesty’s Secret Service

Secrets of Her Majesty’s Secret Service

01/05/2017 | Flixfilm

Secrets of Her Majesty’s Secret Service på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarfilm sætter fokus på mere end 100 års agenter og operationer inden for Storbritanniens Secret Service – verdens ældste efterretningstjeneste.

Secrets of Her Majesty’s Secret Service havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of Her Majesty’s Secret Service på YouTube.Se Secrets of Her Majesty’s Secret Service på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secrets of Her Majesty’s Secret Service ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Her Majesty’s Secret Service stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of Her Majesty’s Secret Service, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of Her Majesty’s Secret Service er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar