Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Highclere Castle

Secrets of Highclere Castle

01/05/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Highclere Castle på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Vicky Matthews
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Highclere Castle er kendt som slottet, hvor Downton Abbey er optaget, men det var også i virkeligheden et historisk hjem for aristokrater og en hær af tjenestefolk.


Se Secrets of Highclere Castle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of Highclere Castle havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Highclere Castle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Highclere Castle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Highclere Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Highclere Castle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar