Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Selfridges

Secrets of Selfridges

02/06/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Selfridges på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Sam Taplin
Skuespillere: Samuel West
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Amerikaneren Harry Gordon Selfridge introducerede Londonborgerne til en ny form for detailhandel, hvor indkøb gik fra at være en praktisk opgave til at være en oplevelse.


Se Secrets of Selfridges på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Selfridges havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Selfridges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Secrets of Selfridges:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Selfridges er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Selfridges stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar