Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Summer

Secrets of Summer

16/02/2022 | Flixfilm

Secrets of Summer på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Abril di Yorio, Víctor Varona, Guido Messina
Spilletid: N/A
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da et fjerntliggende feriested i Argentina genopliver en wakeboard-konkurrence, deltager mexicanske Steffi, og hun er fast besluttet på at afsløre en familiehemmelighed.

Secrets of Summer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of Summer på YouTube.Se Secrets of Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secrets of Summer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Summer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar