Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Code

Secrets of the Code

01/03/2015 | Flixfilm

Se Secrets of the Code på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary
Instruktør: Jonathan Stack
Skuespillere: Timothy Freke, Richard Leigh, Sean Martin, Elaine Pagels
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Med Oscar®-vinderen Susan Sarandon som guide byder filmen på en rejse ind i de mysterier, som den fantastiske historie bag den millionsælgende roman er baseret på.


Se Secrets of the Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of the Code havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of the Code herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of the Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar