Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Code

Secrets of the Code

01/03/2015 | Flixfilm

Secrets of the Code på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Documentary
Instruktion: Jonathan Stack
Skuespillere: Timothy Freke, Richard Leigh, Sean Martin
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Med Oscar®-vinderen Susan Sarandon som guide byder filmen på en rejse ind i de mysterier, som den fantastiske historie bag den millionsælgende roman er baseret på.

Secrets of the Code havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of the Code på YouTube.Se Secrets of the Code på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of the Code, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of the Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar