Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Earth

Secrets of the Earth

02/03/2017 | Flixfilm

Se Secrets of the Earth på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ezra Knight
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Lige fra tidevand og tsunamier til asteroider og jordfaldshuller. Denne dokumentarserie tager et nærmere blik på de mægtige kræfter, der former Jorden.


Se Secrets of the Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of the Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Earth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar