Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Secrets of the Earth

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2013–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ezra Knight
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: Lige fra tidevand og tsunamier til asteroider og jordfaldshuller. Denne dokumentarserie tager et nærmere blik på de mægtige kræfter, der former Jorden.


Se Secrets of the Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of the Earth herunder:Fra premieredatoen (2. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Secrets of the Earth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar