Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Earth

Secrets of the Earth

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Secrets of the Earth på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ezra Knight
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Lige fra tidevand og tsunamier til asteroider og jordfaldshuller. Denne dokumentarserie tager et nærmere blik på de mægtige kræfter, der former Jorden.


Se Secrets of the Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of the Earth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of the Earth (Jordens hemmeligheder) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Earth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar