Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Saqqara Tomb

Secrets of the Saqqara Tomb

28/10/2020 | Flixfilm

Secrets of the Saqqara Tomb på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, History
Instruktion: Ibrahim Elhefnawy, James Tovell
Skuespillere: Ahmed Zikrey Abdellhak, Ghareeb Ali Mohammed Abushousha, Nabil Eldaleel
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter udgravningen af en oldtidsgrav, der har været uforstyrret i 4400 år, forsøger egyptiske arkæologer at afkode historien bag det utrolige fund.

Secrets of the Saqqara Tomb (Et nyt fund i Sakkara) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of the Saqqara Tomb på YouTube.Se Secrets of the Saqqara Tomb på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Saqqara Tomb (Et nyt fund i Sakkara) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Saqqara Tomb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of the Saqqara Tomb, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of the Saqqara Tomb (Et nyt fund i Sakkara) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar