Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Tower of London

Secrets of the Tower of London

01/05/2017 | Flixfilm

Se Secrets of the Tower of London på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Vicky Matthews
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Udforsk historien om det ikoniske Tower of London, der udviklede sig fra at huse de kongelige til at blive en fangekælder og ende som tøjhus og kongelig mønt.


Se Secrets of the Tower of London på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecrets of the Tower of London havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Tower of London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of the Tower of London herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of the Tower of London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Tower of London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar