Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of the Tribe

Secrets of the Tribe

29/05/2022 | Flixfilm

Secrets of the Tribe på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: José Padilha
Skuespillere: Robert Borofsky, Jesus Cardozo, Napoleon A. Chagnon
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, Brazil, France
Sprog: English, French, Portuguese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I 1960'erne og 70'erne flokkedes forskere omkring Amazonbækkenet for at studere Yanomami-folket og behandlingen af dem.Se Secrets of the Tribe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Secrets of the Tribe havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Secrets of the Tribe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of the Tribe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of the Tribe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secrets of the Tribe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secrets of the Tribe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar