Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Underground London

Secrets of Underground London

02/06/2017 | Flixfilm

Se Secrets of Underground London på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Thriller
Instruktør: Vicky Matthews
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Eksperter undersøger ruiner og fortidsfund gemt under Londons overflade, afdækker et romersk amfiteater, pestmassegrave, beskyttelsesrum med mere.


Se Secrets of Underground London på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Underground London havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Underground London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Secrets of Underground London:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Underground London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Underground London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar