Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secrets of Westminster

Secrets of Westminster

02/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Secrets of Westminster på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Louise Wardle
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Kom med bag kulisserne på en helt særlig tur i Parlamentet, Big Ben og Westminster Abbey. Oplev pomp og pragt, og hør disse berømte bygningers ukendte historie.


Se Secrets of Westminster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Secrets of Westminster havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secrets of Westminster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secrets of Westminster herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secrets of Westminster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secrets of Westminster stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar