Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secuestro

Secuestro

19/02/2017 | Flixfilm

Se Secuestro på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hugo Stiglitz, Mario Zaragoza, Ernesto Godoy
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En advokat tager loven i egen hånd, da hendes søn bliver kidnappet og senere bliver fundet traumatiseret. Det sætter gang i begivenheder, der løber løbsk.


Se Secuestro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecuestro (Boy Missing) havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Secuestro (Boy Missing) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Secuestro herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Secuestro (Boy Missing) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secuestro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar