Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Secuestro

Secuestro

19/02/2017 | Flixfilm

Se Secuestro på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Mar Targarona
Skuespillere: Blanca Portillo, Antonio Dechent, Vicente Romero, Marc Domènech
Spilletid: 105 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En advokat tager loven i egen hånd, da hendes søn bliver kidnappet og senere bliver fundet traumatiseret. Det sætter gang i begivenheder, der løber løbsk.

Secuestro (Boy Missing) havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Secuestro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Secuestro (Boy Missing) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Secuestro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Secuestro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Secuestro (Boy Missing) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar