Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Security

03/10/2017 | Flixfilm

Se Security på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Alain Desrochers
Skuespillere: Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre, Cung Le
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En tidligere marinesoldat, der får job som sikkerhedsvagt i et butikscenter, træder til for at beskytte en ung pige, som bliver jagtet af svært bevæbnede lejemordere.


Se Security på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSecurity havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Security ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Security herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Security er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Security stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar