Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Security

03/10/2021 | Flixfilm

Security på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Alain Desrochers
Skuespillere: Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En tidligere marinesoldat, der får job som sikkerhedsvagt i et butikscenter, træder til for at beskytte en ung pige, som bliver jagtet af svært bevæbnede lejemordere.

Security havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Security på YouTube.Se Security på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Security ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Security stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Security, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Security er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar