Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sedna

09/08/2022 | Flixfilm

Sedna på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Short
Instruktion: Bethany Dickson
Skuespillere: N/A
Spilletid: 3 min
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne dokumentar sætter en gruppe franske og schweiziske skiløbere sejl i jagten efter uberørte skiområder i Grønland og får undervejs indsigt i en lokal myte.

Sedna havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sedna på YouTube.Se Sedna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sedna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sedna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sedna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sedna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar