Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See No Evil, Hear No Evil

See No Evil, Hear No Evil

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se See No Evil, Hear No Evil på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Arthur Hiller
Skuespillere: Richard Pryor, Gene Wilder, Joan Severance, Kevin Spacey
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Wally er blind, og Dave er døv. Men da en mand dræbes ved den aviskiosk, hvor de arbejder, tager politiet fat i den usædvanlige duo.


Se See No Evil, Hear No Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


See No Evil, Hear No Evil (Ka' du høre hvad jeg ser?) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om See No Evil, Hear No Evil (Ka' du høre hvad jeg ser?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til See No Evil, Hear No Evil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til See No Evil, Hear No Evil (Ka' du høre hvad jeg ser?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See No Evil, Hear No Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar