Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See No Evil, Hear No Evil

See No Evil, Hear No Evil

01/10/2018 | Flixfilm

Se See No Evil, Hear No Evil på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Arthur Hiller
Skuespillere: Richard Pryor, Gene Wilder, Joan Severance, Kevin Spacey
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Wally er blind, og Dave er døv. Men da en mand dræbes ved den aviskiosk, hvor de arbejder, tager politiet fat i den usædvanlige duo.

See No Evil, Hear No Evil (Ka' du høre hvad jeg ser?) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se See No Evil, Hear No Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om See No Evil, Hear No Evil (Ka' du høre hvad jeg ser?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See No Evil, Hear No Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame See No Evil, Hear No Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til See No Evil, Hear No Evil (Ka' du høre hvad jeg ser?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar