Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See No Evil

See No Evil

11/09/2022 | Flixfilm

See No Evil på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ross Huguet, Danielle Powers, Matthew MacCallum
Spilletid: 1 min
Land: Canada, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Vi møder en pensioneret skuespiller, en sprogkyndig og en forsøgskanin for NASA – som alle er chimpanser – i et program, der ser på, hvordan mennesker udnytter primater.

See No Evil havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til See No Evil på YouTube.Se See No Evil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om See No Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See No Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame See No Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til See No Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar