Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See Spot Run

See Spot Run

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se See Spot Run på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Comedy, Crime, Family
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: David Arquette, Michael Clarke Duncan, Leslie Bibb, Joe Viterelli
Spilletid: 94 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Gangsterbossen Sonny bliver bidt af en narkohund og vil have den dræbt. FBI's løsning? Vidnebeskyttelse til hunden med det hundehadende postbud Gordon som beskytter.


Se See Spot Run på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


See Spot Run havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om See Spot Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til See Spot Run herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til See Spot Run er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See Spot Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar