Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » See Spot Run

See Spot Run

01/12/2017 | Flixfilm

Se See Spot Run på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Comedy, Crime, Family
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: David Arquette, Michael Clarke Duncan, Leslie Bibb, Joe Viterelli
Spilletid: 94 min
Land: USA, Australia, Canada
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Gangsterbossen Sonny bliver bidt af en narkohund og vil have den dræbt. FBI's løsning? Vidnebeskyttelse til hunden med det hundehadende postbud Gordon som beskytter.

See Spot Run havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se See Spot Run på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om See Spot Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at See Spot Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame See Spot Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til See Spot Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar